Каладзе потрапив до лікарні через проблеми з головним мозком

Нині Каха проходить обстеження та лікування у Грузії

Колишній захисник київського «Динамо», «Мілана» і національної збірної Грузії Каха Каладзе потрапив до лікарні на тлі виниклих у нього проблем зі здоров'ям.

Про це повідомив сам 43-річний Каладзе за допомогою поста у Facebook.

«Друзі, до мене приходить багато повідомлень від знайомих і зовсім незнайомих людей про те, де я і чому я не активний, як зазвичай. Вважаю себе зобов'язаним надати вам інформацію про свій діагноз: вертебро-базилярний синдром і вестибулопатія, через які я перебуваю в клініці Тбілісі, де проходжу дослідження. Працюю дистанційно і продовжую лікування. Я хотів, щоб цю інформацію ви отримали від мене. До зустрічі!» - написав Каладзе.

Нагадаємо, з 13 листопада 2017 року Каха Каладзе є мером столиці Грузії Тбілісі.

Для довідки: вертебро-базилярний синдром - порушення функціонування головного мозку внаслідок ослаблення кровотоку в базилярній або хребетній артеріях.

Вестибулопатія (порушення функції вестибулярного аналізатора) (вестибулярний синдром) - це симптомокомплекс, який може супроводжувати найрізноманітніші хвороби або бути конституціональною особливістю, і проявлятися раптовою появою або постійно переслідуючими людину запамороченнями та хиткістю при ходьбі.

Як склалася доля семи найдорожчих проданих футболістів Динамо

Олексій Сливченко Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 02:33 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує важливий поєдинок для синьо-жовтих

Коментарі