Норвегія – Туреччина. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч кваліфікації ЧС-2022 Норвегія - Туреччина.

«У грудні 2020 го року після успішної і тривалої роботи в «Копенгагені» збірну Норвегії очолив Столе Сольбаккен. Це цілком нормально! Сольбаккен дуже амбітний і хоче все вигравати. Особливо, маючи в розпорядженні такого топ-форварда, як представника «Боруссії» Ерлінга Холанда, можливо домагатися успішних результатів. Але у Норвегії ще є хороший форвард Александер Серлот з «Лейпцига». І не забуватимемо й про Джошуа Кінга з «Евертона». У норвежців дуже сильна атака! Це збірна непоганого атакуючого плану.

Але Норвегія потрапила в непросту групу, де грають Нідерланди, Туреччина і Чорногорія, а також Латвія.

Збірна Туреччини - хороша команда. Досвідчений 68-річний Шенол Гюнеш робить ставку на досвідчених перевірених бійців. Ось дивіться! Високорослий 35-річний форвард «Лілля» Бурак Їлмаз забив три м'ячі Нідерландам. Є у турків і 27-річний лідер «Мілана» Хакан Чалханоглу. Там три гравці з «Лілля» та інших хороших європейських клубів. Також збірна Туреччини складається з сильних футболістів, які виступають в місцевій Суперлізі.

Спочатку я хотів віддати перевагу норвежцям, але, уважно проаналізувавши збірну Туреччини, можу сказати, що турки не програють. Досвід тренерський і гравців проти молодості й запалу футболістів Норвегії завершиться нічиєю. Туреччина не програє. А голи в цьому матчі будуть, оскільки дуже сильні нападники є в обох командах. Тут може бути результативна нічия», - сказав Грозний.

Матч Норвегія - Туреччина відбудеться 27 березня. Початок зустрічі - о 19:00.

В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 20:21 6

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі