ДЕНИСОВ: «Пятову дуже прикро бути резервним воротарем»

Трубін заслужив позицію номер 1 в донецькому «Шахтарі» своєю грою

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов прояснив ситуацію з новим контрактом капітана «Шахтаря» Андрія Пятова та його становищем в команді:

«Я розмовляв з Андрієм Пятовим. Як такого конфлікту, який міг би привести до негативних наслідків між Пятовим і Каштру, не було. Йдеться про відрізок після півфіналу Ліги Європи з «Інтером», після старту сезону в Україні. Дійсно, у Андрія були розмови, але це на рівні капітана і тренера. Був складний період у команди - виліт в півфіналі Ліги Європи і програш Суперкубка «Динамо». Але якщо ви подивитеся Instagram Пятова за цей період, ви там не знайдете ні молитов, ні прихованих меседжів, як у Тайсона. Він показує позитивного і веселого Пятова, до якого ми звикли.

Те, що він втратив місце під номер 1 в команді, йому, безумовно, прикро. Але, напевно, всьому приходить час. Я не думаю, що якби Трубін стояв погано у воротах, то Каштру б тримав Пятова на лавці в помсту. Трубін заслужив це місце та місце в збірній своєю грою. На думку того ж Пятова, він всіляко допомагає Трубіну, щоб той якомога швидше став на ноги у великому футболі.

Безумовно, коли Пятов став воротарем номер 2, клуб пропонує йому контракт на інших умовах, на умовах резервного воротаря. І Пятов до цього з розумінням ставиться.

Але тут стоїть для нього питання професійне та ігрове. Або залишитися номером 2 з меншою зарплатою, але в «Шахтарі», або стати номером 1 в іншому іноземному клубі. Якщо, звичайно, агент зможе створити йому умови в тій же Туреччині, щоб на завершення кар'єри заробити грошей і ще пограти. Ось така дилема у Пятова, і вона має свої тимчасові обмеження. Рішення про продовження контракту він буде приймати після нинішнього збору з національною збірною, після розмови з Андрієм Шевченком і сім'єю».

Микола Степанюк Джерело: Денисов Time
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі