ФОТО. Збірна України повернулася до Києва і провела тренування

З командою возз'єднався Артем Довбик, який тренувався індивідуально

Здобувши позитивний результат на старті відбору у Франції (1:1), збірна України повернулася з по-весняному теплого Парижа до більш свіжих погодних умов на рідній землі.

Після прильоту до Києва національна команда провела в готелі «Опера» буквально дві післяобідні години й виїхала на вечірнє тренування, що, як і два перших на початку збору у столиці України, відбулося на полі НТК ім. В. Баннікова. У занятті взяли участь усі 29 гравців, що перебувають у розташуванні синьо-жовтих, - зі збірною возз'єднався Артем Довбик, який тренувався індивідуально, поки команда літала до Франції.

Післяматчеве тренування хлопці традиційно провели в різних групах: гравці стартового складу вчорашнього поєдинку займалися з тренером із фізпідготовки Іваном Баштовим, решта (у тому числі троє виконавців, які вийшли на заміну) працювала з Андреа Адзаліном. Учора після матчу ця ж група провела інтенсивне півгодинне заняття на полі «Стад де Франс» під керівництвом італійського фахівця: тренерський штаб дбає, аби весь склад був у фізичному тонусі.

Сьогодні на тренуванні відбулися ігрові серії, які дозволяють футболістам виконувати необхідний обсяг роботи. А вже завтра розпочнеться безпосередня підготовка до другого матчу березневого збору - проти команди Фінляндії. Упродовж дня виконавці матимуть теоретичне заняття, а ввечері будуть напрацьовувати запропоновані тренерським штабом ігрові схеми на газоні добре знайомого НТК ім. В. Баннікова. До гри з фінами залишається три дні.

ФОТО. Збірна України повернулася до Києва і провела тренування

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 12:42 0

«Манчестер Юнайтед» не відмовився від ідеї трансферу українця

Коментарі