МИХАЛИК: «Відсутність Степаненка і Циганкова не позначиться на збірній»

Спеціаліст висловився про склад національної команди

Екс-гравець національної збірної України Тарас Михалик поділився своїми очікуваннями від поєдинку української команди проти Франції у відборі на чемпіонат світу-2022.

«На мій погляд, збірна України підійде до поєдинку з чемпіонами світу у всеозброєнні. А недавня поразка підопічних Андрія Шевченка у товариському матчі від французів, тільки допоможе їм мобілізуватися і довести випадковість того провалу. Тим більше, що тоді наші виступали в експериментальному складі.

Що стосується травмованих Тараса Степаненка, Віктора Циганкова, Артема Бесєдіна, то, думаю, що їхня відсутність не позначиться на діях нашої збірної. На те вона і збірна, що в ній зібрані гравці з багатьох команд, що служить однією з гарантій гострої конкуренції на кожній позиції. Ось чому, упевнений, що надійна заміна вибулим буде знайдена. Зокрема, замість того ж Степаненка в опорній зоні може надійно зіграти Сергій Сидорчук, який знаходиться у відмінній формі. Втім, це прерогатива Андрія Шевченка вирішувати, кому довірити місце в старті.

Головне, щоб хлопці були впевнені в своїх силах, завтра потрібно вийти і зіграти у свій футбол. Тим більше, що поєдинок в Парижі пройде без глядачів і французи не зможуть розраховувати на підтримку 12 гравця.

Ніхто не сперечається, фаворитами будуть французи з їхнім зірковим складом, на те вони і чемпіони світу. Однак збірна України вже неодноразово доводила, що може досягати позитивного результату в матчах, де більшість експертів віддавало перевагу суперникам. Так чому б нашим хлопцям не здивувати футбольний світ ще раз?», - сказав Михалик.

Матч з Францією відбудеться 24 березня в Сен-Дені. Початок о 21.45 за київським часом.

Нагадаємо, що до Франції не поїхав Артем Довбик, якого довикликали занадто пізно.

Максим Гаптар Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Коментарі