ЗІНЧЕНКО: «Рахунок 1:7 не зовсім відображав гру в жовтневому спарингу»

Футболіст збірної України – про майбутній матч зі збірною Франції

24-річний півзахисник збірної України Олександр Зінченко на прес-конференції поділився очікуваннями від матчу кваліфікації чемпіонату світу-2022 проти національної команди Франції.

- Олександре, ви не грали в тому матчі в жовтні, коли наша збірна поступилася Франції 1:7. Цей рахунок є додатковою мотивацією, або ж навпаки викликає мандраж?
- Насправді, ніякого мандражу немає. Всі ми розуміємо, яка це збірна, чемпіони світу. Ясна річ, що додаткової мотивації ми не потребуємо. Тому що граючи проти такої збірної, ми виходимо з повною концентрацією і повною мотивацією. Рахунок, насправді, не зовсім відображав ту гру, яка була. Я дивився по телевізору, якщо брати перші 15-20 хвилин першого тайму, то наша збірна грала навіть краще, ніж Франція. Добре, що це сталося тоді, під егідою товариського матчу. Зараз офіційна гра і, я думаю, картина буде зовсім іншою.

- П'ять місяців не було зборів національної команди. Чи скучили за партнерами, ваші відчуття від об'єднання?
- Так, звичайно, всі хлопці скучили один за одним. Нам потрібно якомога краще підготуватися до чемпіонату Європи, зараз відбір на чемпіонат світу. Часу на розкачку немає насправді, на жаль. І часу підготуватися як слід до ігор теж не вистачає. Всі хлопці це розуміють. Головне, щоб не було травм. Бажаю всім хлопцям повертатися в лад, зокрема Тарасу Степаненку, тому що ми потребуємо усіх гравців.

Нагадаємо, поєдинок Франція - Україна відбудеться 24 березня о 21:45 на стадіоні «Стад-де-Франс».

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:48 3

Ветерани «Челсі» та «Атлетика», легенда «Боруссії», зірка «Мілана» та ще один із «ПСЖ»

Коментарі