Просто зібрав речі та пішов. Воротар Динамо розповів, чому розлучився

Раніше Георгія Бущана знали як чоловіка Христини, а не як воротаря «Динамо»

Голкіпер Динамо Георгій Бущан розповів про розлучення з відомою балериною і виховання доньки. У 2014 році воротар киян одружився на Христині Шишпор, яка в тому ж році народила йому дочку Юлію, а у 2019 році пара розлучилася.

«Мене не сильно турбувало, що мене знали швидше як чоловіка Христини, ніж як воротаря «Динамо». Я взагалі про це не думав. Весілля і народження дитини в 19 років були для мене усвідомленим кроком. Зараз все в порядку, через півроку донька потрапить уже в перший клас, ми спілкуємося. Тоді я думав, що я роблю все чітко. Зараз би я, можливо, поводився по-іншому, але тоді мене все влаштовувало. Я не хотів виносити це все, ми сіли з нею і поговорили, що їй і мені не потрібні сплески в ЗМІ, це не наша історія. Прийшли до розлучення мирно і спокійно, щоб Юля це все не спостерігала і не було великої травми через вирішення питань. Просто зібрав речі та пішов.

Минув час, і ми зрозуміли, що чогось нового один одному ми не можемо принести. Зараз із Христиною абсолютно нормальні відносини, виховуємо доньку. У неї свої відносини, у мене свої. Ніхто нікуди не лізе і не веде на конфлікт. Ми не тримаємо один на одного зла. Я пішов в себе, в роботу, розставив все по поличках, що мені потрібно, вийшов на новий рівень. На сьогоднішній день в моєму житті не відбувається багато чого, крім футболу. Я розумію, що футбол годує мене і мою сім'ю, це можливість заробити на якийсь період часу і розвиватися далі. Адже після футболу залишається життя, і за період у футболі ти повинен для себе щось винести. Зараз я не холостяк, серце зайняте.

Бущан-батько? Хотілося б частіше бачитися з Юлею, але Христина розуміє, що у мене є графік, як і у неї. Юля теж робить вигляд, що розуміє. Кожна наша зустріч - це шалені емоції. Зараз іноді навіть не розумію, як себе вести. Раніше вона від мене не відходила. Зараз ми їздили в зоопарк, вона мене питає: «Папа, а ми підемо на плейграунд?» Я не розумію, а вона каже: «Тату, та це ж дитячий майданчик». Вона, взагалі, розумниця, ходить на балет, спокійно розмовляє англійською».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 21:35 23

Результати зважування: Олександр Усик – 105,9 кг, Тайсон Ф'юрі – 118,8 кг

Коментарі