Втричі менше, ніж у Шахтарі. Відомо, скільки Інтер готовий платити Тайсону

У Бразилії хочуть бачити досвідченого хавбека, але не зможуть забезпечити йому звичну зарплату

Керівництво «Інтернасьонала» визначилося з фінансовими умовами, які зможе запропонувати 33-річному вінгеру «Шахтаря» Тайсону, щоб підписати того влітку на правах вільного агента.

Бразильський клуб готовий платити Тайсону близько 100 тисяч євро на місяць, не включаючи можливі бонуси. Ця сума майже втричі менша від тієї, яку хавбек отримує в Україні, виступаючи за «Шахтар».

Очікується, що фінансові умови не стануть перешкодою на шляху повернення Тайсона в Бразилію. Заради можливості знову грати в «Інтернасьоналі» хавбек готовий відмовитися від більш вигідних пропозицій інших клубів. Також Тайсон не хоче розглядати варіанти з іншими бразильськими клубами, крім «Інтера».

Відзначимо, що контракт Тайсона з «Шахтарем» закінчується 30 червня. Для того, щоб «Інтернасьонал» встиг підписати хавбека до старту чергового сезону в Серії А, перехід повинен бути зареєстрований до 23 травня - кінцевої дати для трансферів бразильським клубам із закордону. В іншому випадку «Інтернасьонал» зуміє дозаявити Тайсона на матчі Серії А тільки в серпні, коли знову відкриється така можливість.

Олексій Сливченко Джерело: GauchaZH
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 11:00 0

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі