Ребров розповів, чому Яремчук пішов з Динамо

Роман хотів грати в кожному матчі

Колишній головний тренер «Динамо» Сергій Ребров пояснив, чому Роман Яремчук не зміг заграти в київському клубі під його керівництвом.

«Я радий за Романа. Якщо ви згадаєте мій перший-другий рік в київському «Динамо», то я можу назвати, скільки у нас було нападників. Ми грали за моделлю 4-1-4-1. У нас не було практично жодного конфлікту. У нас були Мбокані, Мораес, Теодорчик, Бєсєдін та Кравець. Плюс був молодий Яремчук з дубля. Звичайно, непросто було потрапити до першої команди, Роман це розумів. Ми давали йому шанси, він цим користувався. Але завжди гравець сам вибирає свою долю: або він готовий боротися тут, або хоче грати кожну гру в основному складі.

Я ніколи не засуджую гравців за це і завжди їм говорю чесно, що ніхто їм не гарантує місця в основному складі. У мене не було взагалі ніяких конфліктів з Романом і зараз я радий його успіхам», - сказав Ребров.

Відзначимо, що Сергій Ребров очолював «Динамо» з 2014 по 2017 роки. Яремчук зіграв за першу команду киян 11 матчів, голів не забивав. Влітку 2017-го був проданий в «Гент» за 2 млн євро.

Читайте також: Пропозиція була. Ребров розповів, чому влітку відмовив Суркісу

Володимир Клепач Джерело: Бомбардир
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 21:57 11

Каталонці не зазнали проблем на виїзді

Коментарі