СЕЛЕЗНЬОВ: «Костишин поставив ультиматум президенту – або він, або я»

Форвард, якого виключено зі заявки «Колоса», розповів про наслідки конфлікту

Форвард Євген Селезньов, якого виключено зі заявки «Колоса», розповів про наслідки конфлікту, який стався у Туреччині під час навчально-тренувальних зборів команди:

«Ситуація наступна. Костишин поставив ультиматум президенту [«Колосом» керує Андрій Засуха] - або він, або я. Вибір очевидний, і він впав на тренерський штаб. У мене була розмова з президентом. Питання про порушення режиму відпало, у нього не було до мене претензій. Ми домовилися зустрітися втрьох. Але тренер уникав цієї зустрічі. З Костишиним ми так і не зустрілися. Минув певний час. Мабуть, йому нема чого мені сказати. Причина - це щось особисте.

Сварка з Костишиним? Це була звичайна побутова ситуація. Ми могли б все вирішити, якщо поговорили б. Але є інша проблема - хто буде платити мені зарплату? У президента до мене немає претензій. Зарплату буде платити або президент, або Руслан Костишин через якісь свої особисті амбіції.

Як можна забрати футбол у футболіста за чиїмось бажанням? Тим більше, без будь-яких доказів. Це неправильно. Ситуації у футболі бувають різні, але з таким я ще не стикався. Тренер не може забирати футбол у футболіста».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 11:53 2

Промоутер Тайсона поділився думками про українця

Коментарі