ПАНТИЧ: «В Динамо жахлива структура, але там я підписав відмінний контракт»

А ще сербський захисник зізнався, що не збирався викладатися в матчах за «біло-синіх»

Колишній центральний захисник «Динамо» Александар Пантич, який виступав у київскому клубі з 2017 по 2019 рік, прокоментував результат дуелі київської команди з ще одним його колишнім колективом - іспанським «Вільярреалом» - в 1/8 фіналу Ліги Європи.

«Думаю, що «Вільярреал» - один з фаворитів на перемогу в Лізі Європи. Коли я грав там, то був дуже молодий, але це відмінний клуб. Робота з непростим тренером, як Марселіно, в такій професійній структурі змусила мене сильно вирости в професійному і людському планах».

«В київського «Динамо» жахлива структура. Я підписав там відмінний контракт, але ніколи не відчував себе добре в спортивному плані. Я грав в Лізі чемпіонів і Лізі Європи, але відносини з тренером (Сергієм Ребровим) не складалися. Я пробув в Україні два роки, тому що думав, що це кращий варіант для мого майбутнього, але я знав, що не збираюся викладатися. Трансфер в «Кадіс» не відбувся через травми. Інші варіанти поїхати теж були, але економічно вони виявлялися вкрай далекими від тих умов, що я мав у «Динамо», - сказав Пантич.

На даний момент 28-річний Пантич грає на правах оренди з «Докси» за АЕЛ. Всього на рахунку захисника 21 матч в поточному розіграші чемпіонату Кіпру.

Олексій Сливченко Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 06 травня 2024, 18:00 10

Sport.ua дізнався, чому капітан відмовився від виступів за збірну України в цьому сезоні

Коментарі