Маріуполь – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Довгоочікуване повернення до Маріуполя

У суботу, 20 березня, «Маріуполь» після тривалої перерви знову проведе матч УПЛ на рідному стадіону, приймаючи «Минай». Востаннє азовці грали на стадіоні імені Володимира Бойка ще 12 липня 2020 року, зустрічаючись з «Олімпіком».

Турнірні шляхи суперників раніше перетиналися лише один раз, коли 17 жовтня минулого року команди зустрілися в Ужгороді, у матчі першого кола нинішнього чемпіонату. Тоді перемогу гостям приніс влучний удар з «позначки» Артема Бондаренка на другій компенсованій до основного часу хвилині - 1:0. Для «Минаю», до речі, це була перша домашня поразка в УПЛ.

Азовці сподіваються на перемогу і після довготривалої відсутності на реконструйованому стадіоні. До того ж, «Маріуполь» у цьому році ще не перемагав, зазнавши чотирьох поразок та зігравши внічию з «Дніпром-1». А востаннє підопічні Остапа Маркевича святкували вікторію в чемпіонаті ще 27 листопада минулого року у грі зі «Львовом». У новому році «Минай» здобув лише одну перемогу, зазнавши чотирьох поразок. Підопічні Василя Кобіна пропускають голи в УПЛ з 7 листопада минулого року впродовж рекордних для клубу 10 ігор - 22 м'ячі. Пропускний серіал азовців також затягнувся і триває вже вісім матчів поспіль - 14 м'ячів.

У суботній грі в складі «Минаю» не зможе вийти на поле один з новачків закарпатського клубу під час зимової перерви в чемпіонаті Данило Карась, який у минулому турі був вилучений з поля. З іншого боку, не зможе допомогти азовцям травмований Данило Сікан. Натомість з особливим настроєм готується до гри новачок «Маріуполя» Кирило Меліченко. який у першому колі нинішнього чемпіонату виступав саме у складі «Минаю».

Арбітром матчу призначено харків'янина Анатолія Абдулу, для якого це буде ювілейна, 130-та, гра в чемпіонатах. «Маріуполь» за суддівства Абдули провів в УПЛ вже 15 матчів: 6 перемог, 2 нічиї та 7 поразок. Гра за участю «Минаю» стане для Бойка лише другою, а в дебютній зустрічі закарпатці у нинішньому сезоні на виїзді поступилися «Олександрії».

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Кудрик, Стасюк, Мампассі, Чоботенко, Меліченко, Чех, Мишньов, Топалов, Горбунов, Бондаренко, Кулаков.

«Минай»: Попович, Ковтун, Маємбе, Лопирьонок, Піняшко, Шиндер, Ткачук, Кожанов, Нурієв, Книш, Мілевський.

  • 2.52
  • 2.75
  • 3.40
Зробити ставку
  • 2.25
  • 3.10
  • 3.10
Зробити ставку
  • 2.50
  • 2.75
  • 3.40
Зробити ставку

20 березня, субота

«Маріуполь» - «Минай»
Маріуполь. Стадіон імені В.Бойка. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАРІУПОЛЬ - МИНАЙ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Прогноз Sport.ua - 1:0
Юрій Назаркевич Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 07 жовтня 2024, 09:21 3

Бій реванш між боксерами пройде 21 грудня 2024 року

Коментарі