Сельта - Реал Мадрид. Прогноз на матч Дмитра Козьбана

Прогноз експерта на матч 28-го туру Ла Ліги

Український нападник молдовської «Сперанца» Дмитро Козьбан зробив прогноз на матч 28-го туру Ла Ліги «Сельта» - «Реал» Мадрид.

«Реал» після поразки від «Леванте» (1:2) не програє вже дев'ять матчів поспіль. У команди Зідана 7 перемог і 2 нічиї. «Сельта» не програє три поєдинки поспіль. У галісійців дві нічиї і виїзна перемога над «Уескою» (4:3) в результативному матчі. «Реал» зараз йде третім у Ла Лізі, а «Сельта» знаходиться на 10-й позиції. У першому колі мадридці переграли команду з Віго з рахунком 2:0.

«Реал» зараз знаходиться в хорошій формі. Мадридська команда перемогла «Аталанту» (3:1) і вийшла в чвертьфінал Ліги чемпіонів. У мадридців відновилися лідери. Досвідчені гравці Бензема, Рамос, Модрич і Кроос перебувають в хорошій формі, що надає команді впевненості і допомагає перемагати. «Реал» в непоганій формі зараз перебуває і, думаю, він побореться з «Атлетіко» за чемпіонський титул. Їм потрібно набирати три очки, тому я поставлю на перемогу «Реала» в цьому матчі», - сказав Козьбан.

Матч «Сельта» - «Реал» Мадрид відбудеться 20-го березня. Початок зустрічі о 17:15.


Дмитро Козьбан - український футболіст, форвард молдовської «Сперанци». Також відомий за виступами за «Львів», «Волинь», «Авангард», «Верес», «Кремінь», «Агробізнес» і польський «Мотор» Люблін.

Дмитро Козьбан Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 20:10 9

Наставник киян оцінив матч УПЛ та підготовку до нового сезону

Коментарі