ОФІЦІЙНО: Матч Ворскла — Олімпік пройде без глядачів

Поєдинок 19-го туру УПЛ відбудеться в суботу, 20 березня

Полтавська «Ворскла» повідомила, що через збільшення кількості хворих коронавірусною інфекцією COVID-19 матч 19-го туру УПЛ проти донецького «Олімпіка» пройде без глядачів. Поєдинок відбудеться в Полтаві в суботу, 20 березня, о 19:30.

«Шановні вболівальники!

ФК «Ворскла» - соціально відповідальний клуб. На жаль, враховуючи суттєве збільшення кількості підтверджених випадків гострої коронавірусної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, зважаючи на всі застережні заходи, які вживає Уряд та органи місцевого самоврядування для нерозповсюдження даної небезпечної хвороби, футбольний клуб «Ворскла» не може залишатися осторонь.

З метою зменшення поширення інфекції серед уболівальників і жителів Полтавщини, гравців та персоналу клубу, керівництвом ФК «Ворскла» прийнято рішення щодо проведення поєдинку між командами «Ворскла» (Полтава) - «Олімпік» (Донецьк), який відбудеться 20 березня 2021 року о 19:30, БЕЗ ГЛЯДАЧІВ.

Просимо з розумінням поставитися до незручностей і дотримуватися правил особистої безпеки та гігієни. Сподіваємось, що спільні зусилля допоможуть нам зустрітися на трибунах уже в наступній грі з донецьким «Шахтарем».

Інформацію щодо повернення придбаних до цього часу квитків ми оприлюднимо додатково.

ВБОЛІВАЄМО РАЗОМ ВДОМА!», - йдеться у повідомленні на офіційному сайті полтавського клубу.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Ворскла
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 21:01 1

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок