ФРАНКОВ: Оголошення карантину з сьогодні на завтра — бездарність і хамство

Спеціаліст поділився думкою про термінову заборону проводити матчі з уболівальниками в Києві

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою про різке посилення карантинних заходів у Києві в зв'язку зі збільшенням кількості хворих коронавірусною інфекцією COVID-19.

Зокрема, заборонена присутність глядачів на всіх спортивних заходах. Під заборону потрапив і матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи «Шахтар» - «Рома», який планували відвідати близько 14 тисяч осіб.

«Моя думка:

1. Оголошення карантину з сьогодні на завтра або, більше того, з негайним вступом у силу - бездарність, хамство і наплювацьке ставлення до людей. Незалежно від того, за кого вони вболівають. Просто люди в нашій системі цінностей ніхто

А вже якщо навісити на них ідеологію!..

2. Якби матч «Шахтар» - «Рома» (не здивуюся, якщо про нього тупо забули, а люди з ФФУ тільки своєю хернею страждати вміють) пройшов з глядачами, нічого б не сталося. На противагу цьому готовий почути думку професіонала-медика, бажано епідеміолога, але не чергового трибуналом базіки.

3. «Динамо» Київ теж могло потрапити під таке неподобство, не потрібно приписувати рішенням політику - сумніваюся, що вона там є.

4.Розмови на теми «забирайтеся у свій Маріуполь!» і «вам тут не раді», по-перше, звучать диванно, тобто пасивно, безпорадно, а тому особливо злісно і непрактично. По-друге, всі в здоровому глузді прекрасно розуміють, що ніхто і нікуди не поїде, тим більше в даному випадку розмова про хамство загального порядку, аж ніяк не про виборчу боротьбу

5. Реально постраждали сотні людей, як мінімум - ті, хто взяв квитки на поїзд, а то і встиг сісти в нього. Якого хріна? Кого і від чого цим врятували? Чому не можна було вирішити це в понеділок-вівторок?!

...А у відповідь - тиша», - написав Франков.

Михайло Шаповалов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 14:32 0

У ній присутні імена 30 футболістів

Коментарі