Сергій МІЗІН: «Шахтарю і Динамо потрібно забити в перші 20 хвилин»

Спеціаліст поділився очікуваннями від матчів 1/8 фіналу Ліги Європи

Колишній півзахисник збірної України Сергій Мізін поділився очікуваннями від поєдинків 1/8 фіналу Ліги Європи за участю донецького «Шахтаря» і київського «Динамо».

«Доводиться констатувати, що, програвши перші матчі «Ромі» та «Вільярреалу», кияни і донеччани звели до мінімуму свої шанси пройти далі. Хоча останні перемоги «Шахтаря» і «Динамо» в УПЛ дещо підняли настрій їхнім шанувальникам, і ще залишається маленька надія, що вдасться уникнути дострокового вильоту. Зокрема, я був вражений діями півзахисників киян у протистоянні з «Зорею». Тепер Сергію Сидорчуку і його партнерам важливо в Іспанії довести, що це була не випадковість.

На мій погляд, якщо підопічним Луїша Каштру і Мірчі Луческу вдасться відкрити рахунок в перші двадцять хвилин, то ще можна буде знайти вихід із ситуації. Але на недооцінку з боку суперників розраховувати не слід. Все ж дуже сподіваюся, що «гірники» і динамівці підійдуть до повторних поєдинків з максимальною відповідальністю. Адже кожен матч на такому рівні - це безцінний міжнародний досвід. Тим більше, що на кону не тільки престиж українського футболу, але і серйозні преміальні», - вважає Мізін.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 12:42 1

Ентоні впевнений, що українець виграв упевнено

Бокс | 19.05.2024, 11:37
Коментарі