В’ячеслав Шевчук привітав перших власників авто від Favbet

Переможці акції дізналися про виграш автомобіля від В'ячеслава Шевчука

Перших переможців акції «Викради тачку у Favbet» чекав приємний сюрприз: про свій тріумф щасливчики дізналися від колишнього захисника донецького «Шахтаря» і національної збірної України В'ячеслава Шевчука.

Семиразовий чемпіон України і володар Кубка УЄФА, який також є послом Favbet, особисто подзвонив кожному з трьох учасників акції, які виграли по одному новенькому авто Ford EcoSport.

Першими переможцями стали Володимир з Харкова, Володимир з Одеської області та Назар з Тернопільщини. Останній після спілкування з В'ячеславом був щасливіший вдвічі, адже є вболівальником «Шахтаря» зі стажем. Всі троє шоковані від несподіванки і запевняють, що досі не зовсім вірять в перемогу.

Цікава акція за мотивами культової гри початку 2000-х знаходиться в самому розпалі і триватиме до липня 2021 року. Виграти в Favbet можна 21 автомобіль: 18 Ford Ecosport і 3 Jaguar XE.

Маркетинговий захід «Викради тачку у Favbet» проходить у три етапи по 6 тижнів. Протягом яких буде подаровано 6 автомобілів Ford Ecosport та 1 Jaguar XE, а також безліч цінних тематичних призів. Захід «Викради тачку у Favbet» триватиме до липня 2021 року.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:20 5

Олександр переміг британця за підсумками 12 раундів та став абсолютним чемпіоном світу