ВІДЕО. Шалений стрибок у ноги. Молодому гравцеві Дніпра-1 зламали кар'єру

Жахливу травму коліна отримав 18-річний півзахисник Олександр Кілик

Жахливий епізод стався в товариському матчі юніорської команди «Дніпро-1» U-19 і «Скорук» Томаківка, який пройшов 3 березня на базі у Придніпровську.

Травму отримав 18-річний півзахисник Олександр Кілик, на якого двома ногами налетів захисник «Скорука» Олексій Пінчук. Юному гравцеві в лікарні поставили діагноз: розрив задньої хрестоподібної зв'язки та імпресійний перелом виступів великогомілкової і стегнової кістки. В результаті хавбек може навіть завершити кар'єру.

Футбольний журналіст Ігор Циганик зазначив: «Футболіст «Скорука» йде у жорстокий підкат і завдає жахливої травми супернику. Ніхто мене не переконає, що це ненавмисно. Це товариська гра. Людині могли зламати кар'єру. І невідомо, як воно закінчиться. Я не зрозумію, якщо відповідні органи не відреагують на цей епізод. Це реальний бандитизм на футбольному полі».

Клуб футболіста, що провинився, приніс публічні вибачення: «ФК «Скорук» та гравець команди Олексій Пінчук глибоко жалкують про те, що трапилося, і приносять свої вибачення Олександру Кілику. На жаль, цей момент вже не можна відмотати назад, проте цей епізод стане серйозним уроком і для Олексія Пінчука, і всього нашого клубу. ФК «Скорук» готовий фінансово допомогти Олександру в лікуванні та реабілітації внаслідок травми, отриманої ним під час гри. Хочеться побажати йому швидкого одужання та повернення на футбольне поле».

ВІДЕО. Момент травми 18-річного півзахисника «Дніпра-1» Олександра Кілика

Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:36 18

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону

Коментарі