Манчестер Юнайтед - Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Андрія Ярмоленка їде в гості до «Манчестер Юнайтед»

Програму недільного ігрового дня АПЛ буде закривати один з центральних матчів туру - «Вест Хем» їде в гості до «Манчестер Юнайтед». Поєдинок міг би викликати додатковий інтерес в українських любителів футболу, проте Андрій Ярмоленко надалі не відновився після травми і з «Червоними дияволами» не зіграє.

«Манчестер Юнайтед»

«Манчестер Юнайтед» останнім часом набрав дуже хорошу форму в АПЛ - підопічні Оле Гуннара Сульшера не програє з 27 січня. Такі результати дозволили команди вийти на другу сходинку в АПЛ. У попередньому турі «Ман Юнайтед» несподівано обіграв в дербі «Сіті», перервавши феноменальну переможну серію «Городян».

Втім, навіть після цього говорити про відродження інтриги в чемпіонській гонці не доводиться: команда Сульшера відстає на 14 очок і має один матч в запасі. Для «Манчестер Юнайтед» зараз більш актуально озиратися на конкурентів по боротьбі за топ-4 - вони відстають не набагато.

На тижні команда була задіяна в єврокубках. У четвер підопічні Сульшера в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи вдома на останніх хвилинах втратили перемогу над «Міланом» - нічия 1:1. І тепер все буде вирішуватися в матчі-відповіді на «Сан-Сіро», який команда також буде тримати в умі.

«Вест Хем»

З одним із прямих конкурентів у боротьбі за топ-4 «Юнайтед» якраз і належить зіграти - досить несподівано в боротьба за зону Ліги чемпіонів втрутився «Вест Хем», який ще в минулому сезоні боровся за виживання. Зараз команда Девіда Мойєса на ходу - в останніх чотирьох матчах були здобуті три перемоги. Обіграти «Молотобійців» в цей період вдалося тільки все тому ж «Манчестер Сіті».

Обидві команди підходять до матчу не в оптимальних складах. Про травму Ярмоленка ми вже згадували, також «Вест Хем» не зможе розраховувати на Артура Масуаку, Даррена Рендолфа і Анджело Огбонну. Орендований у «Манчестер Юнайтед» Джессі Лінгард також не зможе зіграти зі своїм клубом - це прописано в умовах орендної угоди.

Що стосується «Манчестер Юнайтед», то травмовані Поль Погба, Хуан Мата і Донні Ван де Беек. Також під питанням участь в матчі Філа Джонса, Едінсона Кавані, Маркуса Решфорда і Антоні Марсьяля.

Букмекери фаворитом майбутнього матчу закономірно вважають «Манчестер Юнайтед». Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,9, на «Вест Хем» - 4,58. Імовірність нічиї - 3,7.

14 березня, неділя

«Манчестер Юнайтед» - «Вест Хем»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». Початок - о 21:15
ТБ-трансляція на «Setanta Sports Україна»
Прогноз Sport.ua - 2:1
  • 1,91
  • 3,68
  • 4,54
Сделать ставку
  • 1,92
  • 3,55
  • 4,35
Сделать ставку
  • 1,9
  • 3,5
  • 4,5
Сделать ставку
Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 23:32 7

Бразилець Андре Феліпе у футбол вже награвся...

Коментарі