Тіріл ЕКГОФФ: «Те, що відбувається, здається сном»

Норвезька біатлоністка – про 11-у перемогу в сезоні

30-річна біатлоністка збірної Норвегії Тіріл Екгофф прокоментувала перемогу в спринті на дев'ятому етапі Кубка світу в чеському Нове-Мєсто.

«Зараз я на хвилі успіху. Я застала Туру Бергер в біатлоні і виступала поруч з нею, а тепер наздогнала її за кількістю перемог за сезон. Турі вдалося піднятися на вищий щабель п'єдесталу 11 разів за рік, вісім років тому. З тих пір багато всього змінилося. Для мене дуже цінно повторити її досягнення.

Мені пощастило зі стартовим номером, я почала гонку тридцятою. Деніз і Доротея стартували раніше, тому по дистанції у мене були відмінні орієнтири. Хочу подякувати всій команді - лижі сьогодні котили чудово, я отримувала багато підказок по трасі і розуміла, що з таким підходом можу перемогти.

Перемога в заліку спринтів... Потрібно, щоб хтось мене вщипнув. Те, що відбувається здається сном. Я люблю біатлон і рада бути хорошою біатлоністкою!

Коли поруч друзі, все стає простіше, особливо переїзди між етапами, вони можуть бути дуже нудними. Коли поруч Інгрід, все проходить набагато веселіше», - сказала Екгофф.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 травня 2024, 11:14 1

Уперше у двадцятці найкращих опинилися одразу дві українки