Судді УПЛ почнуть пояснювати свої рішення? Лучі може дозволити

Олександр Денисов веде переговори з Лучано Лучі

Генеральний директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов не виключив, що в майбутньому арбітри УПЛ все ж почнуть публічно пояснювати свої рішення за підсумками спірних моментів.

Лучано Лучі, куратор суддівського корпусу, може дозволити коментарі рефері.

«Нам би хотілося відкритості. Нам хотілося б флеш-інтерв'ю після матчів. Уявіть, як хотілося б цього трансляторам. Мало того, що клуби і гравці дають коментарі, а тут ще були б і арбітри. Ось це поки що стіна непробивна. Але це мій прогноз з точки зору флеш-інтерв'ю. Цього не робить УЄФА. Навіть після введення ВАР жодне змагання під егідою організації не проводить інтерв'ю з суддями. Причин для цього УЄФА може назвати масу - потрібно додивитися матеріали, нічого не потрібно в похапцем коментувати і так далі».

«Тут, я думаю, у нас нічого не вийде з Лучі, так само як і ні у кого в інших лігах, щоб арбітри приходили на інтерв'ю».

«Тим не менше, про що я спробував поговорити з Лучі вчора: щоб на регулярній основі він або його підопічні не відразу після матчів, а через два дні брали участь в телевізійних обговореннях минулого туру. Ось тут є хороша новина - Лучі сказав, що готовий розглядати такий варіант. Зараз він у себе на батьківщині, в Італії. Як тільки він повернеться до Києва, ми зустрінемося і поговоримо про можливий формат», - розповів Денисов.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:20 6

Колишній нападник київського «Динамо» дав прогноз на бій українця проти Тайсона Ф'юрі

Коментарі