ОФІЦІЙНО. Олімпіку заборонили грати на стадіоні Динамо

На клуб наклали великий штраф

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу розглянув скандальний епізод матчу УПЛ «Олімпік» - «Шахтар».

Президент «Олімпіка» Владислав Гельзін був незадоволений роботою арбітра, який скасував гол в ворота суперника, і після гри в прямому ефірі нецензурно висловлювався на адресу арбітрів та голови комітету суддів Лучано Лучі.

За це УАФ наклала на «Олімпік» штраф у розмірі 500 тисяч гривень, а також заборонила клубу до кінця сезону 2020/21 проводити матчі на стадіоні «Динамо» імені Лобановського. Тепер клубу, який був змушений виїхати з Донецька, доведеться терміново шукати нову арену для домашніх матчів.

УАФ пояснює це порушенням норм безпеки та регламенту, а також нагадує, що клубу вже виносили попередження «за систематичні проблеми з забезпеченням безпеки».

Крім того, УАФ рекомендує Комітету зі стадіонів та безпеки проведення матчів прийняти окреме рішення про заборону проведення всіх офіційних матчів на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського до кінця сезону 2020/21.

Про покарання для Гельзіна (дискваліфікація) інформації поки немає.

Іван Зінченко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 17:00 119

На українську збірну чекають три контрольні зустрічі

Коментарі