До 25 років грав у дублі Динамо.За що Циганик вибачився перед Михайличенком

Журналіст висловився про перспективи форварда «Динамо» Владислава Супряги

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми Циганик LIVE висловився про перспективи форварда «Динамо» Владислава Супряги. При цьому допустив фактологічну помилку, наводячи у приклад екс-гравця Олексія Михайличенка:

«Що робити Супрязі? Чекати. Просто чекати. Олексій Михайличенко до 25 років грав у дублі «Динамо», а потім видав фантастичну кар'єру. Супряга - молодий хлопець. Я добре спілкуюся з його менеджером Іваном Пироженком. Я знаю, наскільки він працює з Владом. Повірте, я це бачив: психологічно, морально. Супряга ще виросте, у нього все буде добре. У Влада дуже хороші задатки. Йому потрібно просто проскочити цей юнацький момент, і він проскочить.

Недарма Луческу, коли прийняв «Динамо», наполіг, щоб Супрягу не віддавали в оренду в «Дніпро-1». Там вже про все майже домовилися, але Мірча прийшов і сказав: не-нє-нє, цього хлопця ми не віддаємо, залишаємо у себе. Щось він знає і бачить. Тому потрібно чекати. Іноді терпіння все перетирає».

Потім Ігор Циганик у Твіттері вибачився за свої слова про Олексія Михайличенка:

«Хочу перепросити Олексія Олександровича Михайличенка! Я сказав, що до 25 років він був в дублі «Динамо»! Я самовпевнено понадіявся на свою пам'ять і чомусь вирішив, що він 1961 року народження, а насправді - 1964-го! Ще раз вибачаюсь! У 25 років - найкращий гравець СРСР!»

Відзначимо, що насправді Михайличенко народився 30 березня 1963 року.

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:03 6

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі