ЦИГАНИК: «Шахтар тепер має стимулювати Динамо у матчі із Зорею»

Шахтар ризикує залишитися в наступному сезоні без Ліги чемпіонів

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми Циганик LIVE поділився думкою про ситуацію вгорі турнірної таблиці УПЛ:

«Я думаю, «Шахтарю» зараз потрібно подумати, як йому простимулювати «Динамо» в матчі з «Зорею». Чемпіонство - чемпіонством, а за втраченими очками між гірниками і луганчанами лише одне очко. І особистої зустрічі у них вже більше немає. Плюс у обох команд ще буде поєдинок з киянами.

Тому «Шахтарю» потрібно думати, як простимулювати «Динамо», щоб воно здорово відіграло в матчі із «Зорею», щоб хоч трохи відірватися від луганчан. Їм зараз не про «Рому» потрібно думати, а про чемпіонат. І в «Шахтарі» про це думають. Попадання в Лігу Європи [замість ЛЧ] - це зовсім інші гроші, ніж прохід «Роми» в 1/8 фіналу. Можна «померти» зараз на «Ромі», але при цьому програти чемпіонат.

Зараз головна заруба - хто буде чемпіоном. Ліга Європи - це добре, але хто буде чемпіоном? Це в минулому сезоні, коли вони везли киянам 20 очок, «гірники» могли собі дозволити зосередитися на єврокубках і дійти до півфіналу. Але зараз зовсім інша історія».

ЦИГАНИК: «Зараз поступово «вмирає» Шахтар Мірчі Луческу»

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 01:08 0

Українцем зацікавився «Ювентус»

Коментарі