ЦИГАНИК: «Зараз поступово «вмирає» Шахтар Мірчі Луческу»

Футбольний журналіст раніше бачив, як вмирало «Динамо» Лобановського

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми Циганик LIVE поділився думкою про нинішню гру «Шахтаря»:

«Я в Києві бачив, як в 2000-х «вмирала» (або падала) команда Лобановського. Зараз поступово в «Шахтарі» відбувається те ж саме, що тоді в «Динамо». Команда Луческу поступово «вмирає». Потихеньку відмирає та система, яку він будував в «Шахтарі». Це якщо говорити, в чому зараз полягає глобальна проблема «гірників».

Має бути тренер. За результат завжди має відповідати футбольна людина. Харизматична, самостійна, яка приймає рішення, знає, чого хоче і куди йде, і яка ні на що не дивиться.

Срна - ідеальний кандидат для того, щоб очолити «Шахтар». Але йому потрібно дати час і не вимагати відразу результатів. І тоді Даріо зможе побудувати якусь свою систему. Але він повинен за неї відповідати.

«Динамо» Лобановського почало падати, коли стали приїжджати незрозумілі люди. Коли незрозуміло, хто займається трансферною політикою, коли немає логіки в певних підписаннях. Коли комусь дають великі контракти, а інші футболісти грають ще за старими угодами. Як було в «Шахтарі» з Віктором Коваленком.

Має бути людина, яка кожен день відповідає за всю цю історію і приймає рішення. При всій повазі до Каштру, у мене таке враження, що у нього немає якоїсь такої основної відповідальності, немає вагомого слова».

Микола Степанюк Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 21:40 11

На Артема претендують «Наполі» та «Челсі»

Коментарі