КОБІН: «Нам краще взагалі не грати з Динамо. Нехай їм записують 3 очки»

Головний тренер «Миная» вкрай розчарований результатом матчу з киянами

Головний тренер «Миная» Василь Кобін, вкрай розчарований результатом матчу проти «Динамо» (0:3) в 17-му турі УПЛ, прокоментував гру так:

«Нічого не сталося. Хлопці дотримувалися того плану, який ми вибрали на гру. А потім пішов ланцюжок помилок. Все розпочалося з нашого ауту. М'яч був у нас, але рефері вирішила забрати у нас м'яч і віддати його «Динамо». Там пішла атака, і нам забили гол. Поки готували заміни, у нас відбулося вилучення. І другий гол поставив жирну крапку в матчі.

У мене склалася така думка, що нам краще взагалі не грати з «Динамо». Просто нехай їм відразу записують три очки. Скільки з ними не граємо, у нас постійно вилучення, пенальті і багато жовтих карток. Не хочу говорити про суддівство, його просто не було.

Попередження від Монзуль? Я бачив повтор епізоду з пенальті. М'яч був вгорі, два гравці «Динамо» і гравець «Миная» борються за м'яч. Ставити такі пенальті? Ну хай там, поставили, але потім знову перебивають. Не було підстав такі пенальті давати. Ще потрібно розуміти, хто працює на VAR - він сидить там і вставляє свої п'ять копійок.

Дуже прикре суддівство. У першому колі у нас теж вилучили гравця на 13-й хвилині. Зараз вже ми стали розумнішими - грали тільки тайм в меншості. «Динамо» - команда хорошого рівня. Ми розуміли, що буде важко, але суддівство зіпсувало наші плани на матч».

Перегляд VAR, 86 хв.

Незабитий пенальті Бєсєдіна, 89 хв.

3:0. Гол Жерсона, 90 хв (пен)

Микола Степанюк Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 травня 2024, 04:55 44

Мінус гравці Руха: Олексій Сич, Богдан Слюбік, Роман Дідик, Віталій Роман, Ілля Квасниця

Коментарі