Олександр РЯБОКОНЬ: «Хлопці були сердиті»

Наставник «Десни» – про перемогу на 8 березня

Головний тренер чернігівської «Десни» Олександр Рябоконь прокоментував впевнену перемогу над львівським «Рухом» (4:0) в матчі 17-го туру української Прем'єр-ліги.

«Хлопці були розлючені через те, що довелося грати 8 березня. Очевидно, що це вплинуло на налаштування гравців. Якщо про гру, то пресинг спрацював, злагоджені колективні дії, розбавлені індивідуальною майстерністю. Вітаю всіх жінок зі святом, а своїх футболістів з хорошою грою.

Для багатьох повернення Чепурненка було несподіваним. Десь більше був людський момент, ніж спортивний, тому що він багато дав нашій команді ще в Другій та Першій лізі, тому вирішили йому дати шанс в УПЛ. Сьогодні він виглядав на рівні з усіма. Гол Гуцуляка? Я дуже задоволений, що нарешті відзначився в офіційному матчі.

Потрібно поважати наш чемпіонат. Хороший стадіон, але його готували в авральному порядку. Господарі зробили все можливо, але краще було зіграти на «Арені-Львів» або на «Україні». Одну гру можна зіграти, але рівень чемпіонату варто підтримувати», - сказав Рябоконь.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 жовтня 2024, 17:25 2

Гофф здолала Паулу Бадосу, а Кароліна Мухова переграла Чжен Ціньвень