Пьотр ЯН: «Не хотів нанести заборонений удар. Прошу вибачення у Стерлінга»

Російський боєць через дурний удар втратив свій титул

28-річний російський боєць Пьотр Ян поступився Алджамейну Стерлінгу на UFC 259 і втратив свій титул чемпіона в найлегшій вазі.

У четвертому раунді Ян вдарив суперника коліном в голову. У цей момент Стерлінг лежав на канвасі. В результаті росіянина дискваліфікували за заборонений удар і перемогу присудили Стерлінгу. Після бою Ян вибачився перед американцем.

«Прошу вибачення і бажаю швидкого відновлення Алджамейну Стерлінгу. Я не хотів завдавати цей заборонений удар, я зробив велику помилку і заплатив за неї», - написав Ян в Twitter.

«Це дуже прикро. Але думаю, що він як боєць у такому поєдинку не прийме такий пояс. Нам організовують реванш, із задоволенням проведу реванш. Сьогодні у мене був план перші раунди просто смикати його, давати йому працювати, штовхати багато, витрачати енергію і вже в пізніх раундах робити свою роботу. Нічим він не здивував, я знав, що він буде робити, забирати мені спину, ліктями я йому не давав бити. Я дуже засмучусь, якщо не буде реваншу, але я і так вже засмучений, як все вийшло», - сказав Ян на прес-конференції.

Максим Гаптар Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:46 11

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі