Луїш КАШТРУ: «Як дозволяють грати на такому полі?»

Наставник «Шахтаря» незадоволений умовами на стадіоні «Динамо»

Головний тренер донецького «Шахтаря» Луїш Каштру прокоментував перемогу над донецьким «Олімпіком» (1:0) в матчі 17-го туру української Прем'єр-ліги.

««У нас завжди є певний план. У кубковому матчі довелося провести повну ротацію, і сьогодні неможливо було б грати з «Олімпіком», якби і в середу були ті ж 11 футболістів в старті. Ми поміняли абсолютно всіх - залишився тільки Маркос Антоніо. Алан Патрік був дискваліфікований. Два склади демонструють різні динаміки - абсолютно різні стратегії на кожну гру. Якщо говорити про стан поля, воно не дозволяє демонструвати футбол «Шахтаря». Незважаючи на те, що ми не проводимо той сезон, який хотіли б, що сезон дуже нестабільний для нас, ми продовжуємо бути тією командою, яка грала в півфіналі Ліги Європи. І ми продовжуємо бути командою, яка в минулому сезоні відірвалася від другого місця на 23 очки, побивши всі рекорди. Також в цьому сезоні ми пройшли груповий етап Ліги чемпіонів цілком заслужено. Ми зараз переживаємо не найкращий момент, намагаємося йти вперед, але усвідомлюємо, що неможливо на такому полі грати краще - як нам, так і іншій команді, яка може тут виступати. Це не реально! Як дозволяють грати на такому полі? Але життя таке. На кожну гру ми приїжджаємо, щоб перемагати. Так було і сьогодні. Іноді нам також потрібно трохи удачі - можливо, це те, що сталося сьогодні, і те, чого не сталося в інших матчах.

Степаненко? На це питання відповість медичний департамент. На даний момент гравець зі мною не працює. І поки що медичний департамент не дав якоїсь точної дати, коли він до мене повернеться», - сказав Каштру.

Максим Гаптар Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 17:06 0

Угода буде розрахована до 2028 року

Коментарі