Зінченко не приїде? Гвардіола не хоче відпускати гравців МанСіті у збірні

Після повернення до Англії футболістам доведеться відбувати 10-денний карантин

Наставник англійського «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола не хоче відпускати гравців команди у збірні в березневе вікно, оскільки після повернення до Англії футболістам доведеться відбувати 10-денний карантин через британські вимоги щодо протидії пандемії коронавірусу:

«Наступного тижня ми знову будемо говорити про це. Думаю, що немає сенсу, якщо футболісти їдуть до збірних, а потім будуть сидіти на карантині 10 днів, коли повернуться. Це не має ніякого сенсу.

Ми неймовірно важко працювали 7-9 місяців, а після перерви на матчі збірних від 6 до 9 важливих гравців не зможуть грати аж 10 днів. В цьому немає сенсу. Вони не збираються летіти до збірних. Будьте впевнені.

Якщо вони зможуть поїхати в збірну, зіграти і відразу повернутися до тренувань, то добре. Ми вкладаємо багато часу і грошей на важливу частину сезону, і якщо 6-8 футболістів в результаті не зможуть грати, то в цьому немає ніякого сенсу, чесно кажу».

Футболіст «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко потрапив до розширеного складу збірної України, але тепер його участь у березневих матчах кваліфікації ЧС-2022 опинилася під загрозою.

Микола Степанюк Джерело: ESPN
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:01 4

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Коментарі