Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Не збираюся святкувати гол у ворота Динамо»

Форвард «Миная» - про матч проти колишнього клубу

7 березня Артем Мілевський з «Минаєм» в 17-му турі УПЛ зіграє зі своїм колишнім клубом, «Динамо» Київ. Форвард поділився очікуваннями від матчу:

«Так, я колись говорив, що буду грати лише за свій рідний клуб, але так склалася ситуація, що буду грати проти них. Маємо те, що маємо. Звісно, я чекаю цього матчу, хочеться всіх побачити, привітатися, згадати якійсь історії.

Кого хотів би побачити? Олег Гусєва, звісно, Огнена Вукоєвича. Це з тих, хто залишився. Щоб я сказав Мірчі Луческу при зустрічі? Чесно, я не знаю чи буде час з ним поспілкуватися. Ось з Юрієм Калитвинцевим, який приїздив минулого тижня, хотілося перекинутися словами, але не було часу зовсім з ними поговорити, не встигли. Подивимося, чи буде можливість поспілкуватися з Луческу, яка буде обстановка, у кого буде який настрій.

Не хочемо хвалитися і бити себе в груди, що зможемо взяти очки з «Динамо», але скажу точно, що «Минай» зможе дати бій киянам, тим більше, вболівальники прийдуть. Якщо заб'ю, чи буду святкувати? Ні, не збираюся».

Олег Дідух Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 20:11 2

Дивіться найцікавіші моменти матчу 36-го туру АПЛ

Коментарі