КАШТРУ: «Складні і поле, і суперник. Все відбувається не так, як очікуємо»

Головний тренер «Шахтаря» розповів про програний поєдинок з «Агробізнесом»

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру розповів про програний поєдинок з «Агробізнесом» (0:1 д.ч.) і вильоті з Кубка України:

«Ми підходили до суперника дуже серйозно. Прекрасно знали, що наш опонент знаходиться на першому місці в Першій лізі. Ми знали про якості супротивника. Готувалися до цього матчу, як абсолютно до всіх - Ліги чемпіонів, Ліги Європи, Прем'єр-ліги.

Ми знали, що суперник намагається виходити в атаки через свого нападника, знали, як діють крайні захисники, як грають центральні захисники, як діють абсолютно всі сектори цієї команди. Розбирали дуже глибоко. Ми знали, що після жорсткого пресингу вибивали вперед на нападника, знали, що нам потрібно буде використовувати наших крайніх захисників і вінгерів, щоб розкрити оборону противника.

Ми переглянули все і були підготовлені до матчу. Але в той же час дуже часто, навіть з тим же тренером, з тими ж гравцями, що в минулому році, все відбувається далеко не так, як ми того очікуємо або як ми думаємо. Нас здивувало, що ми не змогли пройти далі. Так, складного суперника, але також сьогодні було дуже складним і поле».

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 00:44 0

Артем може замінити Віктора Осімхена в «Наполі»

Коментарі