Агробізнес - Шахтар. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч 1/4 фіналу Кубка України

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1/4 фіналу Кубка України «Агробізнес» - «Шахтар».

«Шахтар» йде другим у чемпіонаті України, пробився в 1/8 фіналу Ліги Європи і також «гірники» хочуть перемогти в Кубку України. Тому експериментувати зі складом Каштру не буде, оскільки «Шахтар» хоче завоювати цей трофей.

«Агробізнес» лідирує в Першій лізі України, маючи 31 очко в активі. Команда з Волочиська є претендентом на підвищення в класі. Вони обіграли в Кубку «Ужгород», «Епіцентр» і фіналіста минулого сезону «Ворсклу».

Цікаве протистояння між другою командою УПЛ і лідером Першої ліги. Недооцінки з боку «Шахтаря» точно не буде. У команди Першої ліги з'явився шанс стрибнути вище голови і потрапити в єврокубки.

Але виділю важливий момент: команди Першої ліги ще не грали офіційні матчі в 2021 році. Тому їм буде складно, адже офіційні і контрольні матчі - це різні речі. Клас провідних команд УПЛ і їхніх футболістів досить високий. До матчу «Шахтар», звичайно, є фаворитом. Але це Кубок, де можливий будь-який результат, включаючи післяматчеві пенальті. Але «Шахтар» після поразки від «Зорі» дуже сильно мотивований, тому «Агробізнесу» буде дуже складно», - вважає Грозний.

Матч «Агробізнес» - «Шахтар» відбудеться 3-го березня. Початок зустрічі о 19:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі