Красніков розповів, чому Че Че, Сідклей і Соль не заграли в Динамо

У Олександра Хацкевича інше бачення футболу

Колишній селекціонер «Динамо» Київ Євген Красніков вважає, що ряд футболістів не заграли в команді через тренерський стиль наставника Олександра Хацкевича.

«Робота в «Динамо»? Просто Хацкевич все бачив так, а у мене інше бачення. У нас з Хацкевичем хороші відносини. Че Че, Сідклей і Буено - я їх бачив у команді, а Хацкевич - ні. Сідклей, коли ми його брали, був у розширеному списку збірної Бразилії. Сідклея відправили в оренду назад до Бразилії, Че Че продали».

«Хацкевич це інакше бачив. Я не кажу, що його бачення неправильне. Просто у нього інші вимоги до гравців, до футболу. Більше на пресинг, на відбір. У мене відмінні з ним стосунки, але я зрозумів... З Маркевичем у нас відразу пішло, а з ним ні в плані футболу».

«Фран Соль? Я сказав ні, а Хацкевич сказав так. Може, якби Хацкевич залишився, то Соль би заграв. Я говорив Суркісу, що не потрібно, але Хацкевич наполіг», - сказав Красніков.

Раніше наставник «Динамо» Мірча Луческу дивувався, що клуб продав Че Че. Сідклей вже повернувся з оренди, а Соль на правах оренди грає в Іспанії.

Іван Зінченко Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:12 8

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі