Юрій КАЛИТВИНЦЕВ: «До ранку обговорювали із Гельзіним футбольні справи»

Український фахівець розповів про своє призначення на посаду наставника донецького «Олімпіка»

52-річний український фахівець Юрій Калитвинцев прокоментував своє призначення на посаду головного тренера донецького «Олімпіка».

«Все сталося дуже швидко, буквально сьогодні вночі... Був дзвінок від президента клубу (Владислава Гельзіна - прим. ред.). Він запитав, чи немає у мене бажання очолити команду. Перше, що я відповів: «У вас же є тренер!» Але президент сказав, що з тренером ми мирно і добре попрощалися, тому команда зараз без наставника. Тоді я дав згоду на зустріч, і практично до ранку ми сиділи і обговорювали багато футбольних справ. Лише під ранок разом з президентом прийшли до того, що будемо співпрацювати.

Які мої амбіції в «Олімпіку»? Мені нецікава середина турнірної таблиці, а тим більше боротьба за виживання. Скажу так: у мене не амбіції, а амбітність, спортивна амбітність! Але ми не будемо рухатися широкими кроками, все повинно бути поступально!», - зазначив Калитвинцев.

Протягом тренерської кар'єри Калитвинцев очолював «Закарпаття», «Волгу» (Нижній Новгород), московське «Динамо», збірну України U-19 і збірну України (з приставкою в.о.).

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Олімпік Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 17:51 4

Також перевірку пройшли тренер та директор клубу

Коментарі