Гельзін розповів, чому Олімпік звільнив Климовського

Президент донецького клубу також пояснив, чому зупинив вибір на Юрії Калитвинцеві

Президент донецького «Олімпіка» Владислав Гельзін прокоментував призначення на посаду головного тренера команди Юрія Калитвинцева, а також розповів про звільнення Ігоря Климовського.

«Ми прийняли рішення розлучитися з Ігорем Климовським за обопільною згодою сторін. Можу сказати, що на це вплинули не тільки дві стартові поразки команди у другій частині чемпіонату київському «Динамо» і «Дніпру-1». Це не основна причина. Могло бути і краще, могло бути і гірше. Була розмова, за підсумками якої ми розлучаємося за обопільної згоди сторін, але висловлюємо велику подяку Ігорю Климовському за виконану роботу. Тому ми йому запропонували після невеликої паузи, влітку, з нового сезону очолити юнацьку команду клубу.

Що стосується Калитвинцева, то були різні варіанти і пропозиції з новим головним тренером команди. Ми зупинили свій вибір на Юрії Калитвинцеві, тому що я особисто знайомий з ним протягом більше 10 років. Ми поспілкувалися і зупинили свій вибір на ньому. Він уже приступає до виконання своїх обов'язків. Перед тренером поставлене завдання пробитися в єврокубки», - сказав Гельзін.

Після 15 турів в УПЛ донеччани займають восьме місце в турнірній таблиці.

Володимир Клепач Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 16:46 206

Команда Юрія Максимова перемогла вперше за останні п'ять матчів

Коментарі