СТОРОЖЕНКО: «Пропонував Ярославському відродити Металіст 4 роки тому»

Фахівець вважає, що бізнесменові під силу створити клуб європейського рівня

Глава наглядової ради «Металіста 1925» Сергій Стороженко поділився думкою про ідею українського бізнесмена Олександра Ярославського відродити харківський «Металіст».

- Позитивно ставлюся до ідеї Ярославського про відродження «Металіста».

- Чи готові ви допомогти в цьому?
- Я пропонував цю справу Олександру Владиленовичу чотири роки тому. Зараз у нього інші плани. Тому я ставлюся до цього позитивно. Будь-яка творчість, будь-яке створення мною категорично підтримується.

- На вашу думку, чи вийде вивести «Металіст» на той рівень, на якому він був раніше?
- Це дуже довгий процес. Думаю, що створити той «Металіст» взагалі неможливо. Тому що таких футболістів, такої організації немає, і продублювати це нереально.

А створити хороший, потужний клуб європейського рівня, сподіваюся, у Олександра Владиленовича вийде. Якщо він буде слідувати своїм словам: все за законом, - це всі ми підтримуємо.

- Чи не ображають вас слова Ярославського, що в Харкові немає жодного футболу?
- Я вважаю, що футбол - це коли пацани в шкільному дворі поставили рюкзаки і грають в футбол. Коли жінки, діти, студенти, інваліди грають - це теж футбол. Великий футбол - це спорт високих досягнень: Ліга Європи, Ліга чемпіонів, матчі національних збірних.

З приводу великого футболу в Харкові, я б дуже хотів, щоб такий футбол тут був. А те, що «Металіст 1925» повернув харків'янам футбол, інтерес до спорту, інтерес до відвідування стадіону - лише дурень може оскаржувати.

Михайло Шаповалов Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:46 11

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі