Президент Десни: «Судді матчу з Динамо треба було частіше дивитися VAR»

Володимир Левін прокоментував матч 15-го туру УПЛ проти киян

Президент «Десни» Володимир Левін прокоментував матч 15-го туру УПЛ проти «Динамо» (1:1):

«Найголовніше, що на трибунах з'явилися вболівальники, було багато емоцій. Обидві команди провели досить хорошу, якісну гру. Було багато відмінних моментів у «Десни» і багато відмінних моментів у «Динамо». Команди провели досить рівну гру.

Нічия 1:1 - це відмінний результат для «Десни». Хотілося перемогти, але найголовніше - гра, ось ця радість і завзяття, які ми приносимо вболівальникам. Я чув цю радість. Звичайно, не сподобалося тільки, що сніжки кидали в суддів, ці грубі висловлювання вболівальників. З цим потрібно працювати, а гра була на висоті.

Думаю, судді [Ігорю Пасхалу] треба було частіше дивитися VAR. Ми навіть не знали, чи присутній взагалі на матчі VAR. Багато було неоднозначних моментів, де можна було приймати рішення. Тоді гра розгорнулася б зовсім по-іншому. Було б набагато більше порушень і карток, але суддя вирішив скористатися VAR в останній момент.

Мені здається, що момент з рукою був ігровим, але суддя прийняв таке рішення. Я не можу розглядати дії судді. Він подивився VAR, призначив пенальті, значить, він був правильним».

ГОЛ! 1:1. Циганков, 90+2 хв (пен).

Микола Степанюк Джерело: Футбольний формат
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:45 5

Українцем зацікавився «Ювентус»

Коментарі