ЯЯ ТУРЕ: «Я приїхав вчитися. Україна для мене – як друга батьківщина»

Яя Туре був призначений асистентом головного тренера донецького «Олімпіка»

Тренер донецького «Олімпіка» Яя Туре розповів про роботу в українському клубі:

«Я розпочинав свою ігрову кар'єру в «Металурзі», тому хочу і тренерську кар'єру розпочати тут. Україна для мене - як друга батьківщина.

Погода? Відчуття тоді були такі, як зараз. Я приїхав з Бельгії, там теж досить холодно. Також в 2020 році я жив в Англії, там ще ті холоди.

Я приїхав в Україну вчитися і бути ближче до людей, які роками мені допомагали. Дмитро Селюк для мене - як другий тато. Я хочу спокійно вчитися.

Українці - відмінні люди. Коли я приїжджав сюди у тренерським справах, мене завжди радо приймали. У мене тут багато друзів. Я завжди радий приїздити в Україну. Для мене це повернення додому.

Я зараз навчаюся. Я розпочинаю свій шлях. Я тут не заради грошей. Якщо у мене вийде передати досвід команді, молодим гравцям, тренерському штабу, це буде просто чудово. Мене тут відмінно зустріли. Президент створив відмінні умови для роботи. Це те, що мені було потрібно».

Під час зимового міжсезоння екс-хавбек «Манчестер Сіті» і «Барселони» Яя Туре був призначений асистентом головного тренера донецького «Олімпіка».

Микола Степанюк Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 06:23 0

Поєдинок відбудеться 4 квітня о 14:30 за Києвом