Перехопили росіяни. Бупендзи в Динамо не буде, він їде в Краснодар

В чемпіонат Росії габонський форвард перебереться влітку

Форвард «Хатайспора» Аарон Бупендза не перейде в київське «Динамо», про інтерес якого до гравця останнім часом активно повідомляла турецька преса.

Згідно з останньою інформацією, нині до покупки 24-річного нападника, який з 18 голами лідирує в бомбардирських перегонах в турецькій Суперлізі, близький «Краснодар». Представники російського і турецького клубів напередодні провели результативні 3-годинні переговори, які завершилися принциповою згодою на укладення угоди.

Незважаючи на те, що «Хатайспор» хотів виручити за Бупендзу не менше 10 мільйонів євро, «Краснодару» вдалося збити ціну до 8 мільйонів євро плюс 20% від наступного продажу. Крім того, якщо росіянам вдасться продати Бупендзу в майбутньому за 20 або більше мільйонів євро, то «Краснодар» заплатить «Хатайспору» ще 2,5 мільйони євро.

Нинішній сезон Бупендза дограє в «Хатайспорі», а в Росію переїде влітку. Очікується, що в найближчий четвер футболіст пройде медогляд для «Краснодара», і в разі позитивних новин від медиків, відразу ж підпише контракт з російським клубом.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ повідомлялося, що «Динамо» хоче оформити трансфер Бупендзи до 2 березня - дати, коли в УПЛ закриється період дозаявок новачків.

Олексій Сливченко Джерело: Hurriyet
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі