Боруссія М - Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч Ліги чемпіонів

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Боруссія» Менхенгладбах - «Манчестер Сіті».

«Якби це грала «Боруссія» Менхенгладбах того зразка, яка грала в груповому раунді з «Шахтарем», я б сказав, що шанси 50 на 50. Але зараз це не так. На даний момент «жеребці» в Бундеслізі йдуть на 8-му місці. Два попередніх домашні матчі «Боруссія» програла з однаковим рахунком 1:2 «Майнцу» і «Кельну». Але не будемо забувати, як гладбахці добре зіграли в груповому раунді ЛЧ. Мені здається, у Менхенгладбаха виникли проблеми з однієї причини. З'явилася інформація, що нинішній наставник команди Марко Розе очолить Дортмунд. Ця інформація природно вплинула на всю команду. Вони стали грати значно гірше, як по результату, так і за якістю гри.

А «Ман Сіті» в зв'язку з придбанням Рубена Діаша зараз просто нагадує організований конвеєр по набору очок. У «городян» 18 поспіль виграних матчів. А в 12 поєдинках вони не пропускали. Напередодні «Ман Сіті» досить прагматично обіграв «Арсенал» з рахунком 1:0. Учитель Гвардіола переміг свого учня Артету. «Городяни» в АПЛ вже на 10 очок випереджають другий МЮ! Я впевнений, що «Ман Сіті» стане чемпіоном.

До того ж у них відновилися Де Брюйне і Агуеро. А ми пам'ятаємо, що Де Брюйне грав в Німеччині і знову хоче показати, що він там чудово виступав. Хочу, щоб читачі зрозуміли одну важливу річ! Гвардіола в «Ман Сіті» почав використовувати систему з «помилковою дев'яткою», що він практикував в «Барсі». Супернику складно грати, оскільки у Сіті немає конкретного центрфорварда. Непросто протистояти маленьким за зростом Стерлінгу, Фодену, Марезу, Гюндогану. Будь-який з них може зіграти в ролі «фальшивої дев'ятки». Хоча і Жезус вже готовий, і Агуеро відновився, але Пеп не хоче відмовлятися від цієї системи.

Також «Ман Сіті» дуже хороший функціонально, а забивають вони практично в кожному матчі. До цього вони не забивали аж 12 грудня в матчі з МЮ.Звичайно, «Ман Сіті» сильніше і, найімовірніше, він виграє, хоч це футбол! Але гра буде напруженою. Розе перед переходом в Дортмунд захоче підтвердити, що він класний тренер. Багато моментів не буде. Гладбах постарається не грати авантюрно і менше втрачати м'яч, постарається робити швидкі атаки і максимально вичавлювати із стандартів. Мені здається, «Ман Сіті» виграє десь в один м'яч і за підсумками двох матчів пройде далі», - вважає Грозний.

Матч «Боруссія» Менхенгладбах - «Манчестер Сіті» відбудеться 24-го лютого. Початок зустрічі о 22:00.

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 19:30 18

Збірна Іспанії опинилася на межі дискваліфікації з Євро-2024 та ОІ-2024