Харків повертає собі Металіст! Терехов і Ярославський домовилися

Інфраструктурно Харків абсолютно підготовлений до «великого футболу»

Секретар Харківської міської ради Ігор Терехов розповів новину про відродження харківського «Металіста»:

«Харків повертає собі «Металіст»!

Впевнений, ця новина порадує не тільки футбольних уболівальників! Приймати Євро-2012 і не мати своєї команди у вищій лізі? Це не про Харків!

Домовилися з Олександром Ярославським разом відродити легендарну команду, яка свого часу дійшла до другого ступеня чемпіонату України!

Стадіон є, тренувальна база є, інфраструктурно Харків абсолютно підготовлений до «великого футболу». Впевнений, що незабаром спільними зусиллями міста, вболівальників і Олександра Ярославського ми зможемо вивести новий-старий «Металіст» не тільки у вищу лігу, але й поборотися за чемпіонство. І найголовніше - повернемо улюблену всіма харків'янами назву футбольного клубу «Металіст».

Найближчим часом разом з Олександром Ярославським ми більш детально розповімо про відродження «Металіста». І нехай сьогодні вівторок - думаю, всім фанатам футболу є що відсвяткувати ввечері».

Нагадаємо, після закінчення сезону 2015/16 «Металіст» втратив професійний статус через фінансові проблеми та відмову останнього власника клубу Сергія Курченка погашати величезні борги перед футболістами, тренерським штабом і обслуговуючим персоналом.

У грудні 2020 року фанати «Металіста» відсвяткували 95-річчя легендарного клубу. Нині в Харкові є два клуби-фенікси - «Металіст 1925» (5-те місце в Першій лізі) і «Метал» (лідер Другої ліги).

Микола Степанюк Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 04:22 6

Тайсон провів прес-конференцію після програного бою Олександру

Коментарі