Вони грали в «ЛНР» за Схід-вугілля. Комітет етики УАФ перевіряє 17 гравців

Турнір «Ліга братніх народів 2020» проводився 8–12 грудня в Сухумі

Комітет етики і чесної гри Української асоціації футболу проводить перевірку 17 українських футболістів, які виступали за команду «Схід-вугілля» з так званої «ЛНР».

До УАФ звернулася Служба безпеки України та повідомила, що в ході здійснення оперативно-розшукової діяльності отримано інформацію: громадяни України, які зареєстровані в Інформаційно-аналітичній базі УАФ, у складі команди з так званої «ЛНР» «Схід-вугілля» брали участь у міжнародному турнірі з футболу «Ліга братських народів 2020» серед команд із невизнаних республік. Турнір проводився 8-12 грудня в м. Сухумі, Республіка Абхазія.

Дане звернення перебуває на розгляді Комітету з етики та чесної гри УАФ, у зв'язку із чим буде проведено перевірку щодо можливих порушень Кодексу етики та чесної гри УАФ футболістами в питанні завдання шкоди іміджу українського футболу.

Із метою забезпечення стандартів мінімальної процедури наступні особи отримали пропозиції надати письмові пояснення у строк до 02.03.2021 щодо порушення ними Кодексу етики та чесної гри:

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:12 5

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі