Сергій ПАЛКІН: «Маккабі виглядає дуже солідно»

Генеральний директор «Шахтаря» поділився думкою про ізраїльський клуб

Генеральний директор ФК «Шахтар» Сергій Палкін поділився думкою щодо гри команди з «Рухом», повернення вболівальників на трибуни та протистояння з «Маккабі» Патріка фон Ліувена.

- Як вам гра? Чи здивували чимось команди?
- Передусім мене здивувало те, що були вболівальники. Довгий час ми їх не чули, не бачили, і настрій був чудовий. Навіть якось незвично, коли чуєш підтримку команди. Для нас це найголовніше! Ще й плюс перемога - день удвічі вдався. А щодо гри хочу сказати, що ми цілковито її контролювали. У команди гарний настрій після такого результату. Гадаю, буде ще кращим перед другим матчем із «Маккабі». Хлопці продемонстрували гарний атакувальний футбол, молодці.

- Уболівальники прийдуть і на матч із тель-авівським «Маккабі» 25 лютого. Наскільки це мотивуватиме команду виграти й пройти до 1/8 фіналу?
- Гадаю, для наших футболістів теж, за великим рахунком, незвичний день, адже протягом довгого часу вони почули та побачили підтримку. Після гри підійшли й поаплодували вболівальникам, які прийшли. При всьому тому, що погода досить погана, вболівальники - молодці. Я гадаю, вони також скучили, і впевнений, що на матчі з «Маккабі» їх буде значно більше. Підтримка вболівальників насправді є дуже важливою. Коли повертається той футбол, що ми звикли бачити, це геть інше відчуття. Гадаю, воно надасть значно більше мотивації, ніж гра за порожніх трибун, як звичайне тренування або товариський матч.

- Пригадуючи перший поєдинок з «Маккабі» ТА, чи здивувала вас чимось команда Патріка фон Ліувена, який раніше очолював Академію «Шахтаря»?
- По-перше, перед грою я говорив із генеральним директором «Маккабі». Вони дуже задоволені роботою Патріка як з академією, так і з першою командою, з позитивом ставляться до його роботи і, гадаю, однозначно запропонують новий контракт. Якщо дивитися за футболом, то його команда справді виглядає дуже дисципліновано, хоч немає суперзірок з точки зору індивідуальної роботи. Як команда «Маккабі» виглядає дуже солідно, добре, у певних ситуаціях суперник навіть домінував. При цьому ми контролювали більшу частину гри - хлопці моментами демонстрували чудовий, розкішний футбол.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 17:45 17

Палмер розбирається з Брайтоном