Другий «сухар» поспіль. Дніпро-1 здолав Олімпік

Колектив Йовічевича двічі вистрілив після перерви і вийшов із підвалу таблиці УПЛ

У заключному матчі 15-го туру чемпіонату української Прем'єр-ліги «Дніпро-1» взяв реванш за поразку в першому колі у донецького «Олімпіка». Тоді, ще в поєдинку другого туру, донеччани перемогли 3:1, а голами відзначилися Шахаб, Тейшейра і Політило з пенальті. У дніпрян результативним удар на рахунку Хобленка.

З тієї пори олімпійці втратили свого кращого голеадора, Шахаба, який перейшов в «Зорю», але й поповнилися камерунцем Тадеусом Нкенгом, який повинен стати заміною іранцю, але пропускав цей матч. Втім, атакуючу міць команди посилили Беніто і Каргбо, які не грали в першому турі другої частини чемпіонату проти «Динамо» через орендну домовленість.

Перед поєдинком в турнірній таблиці суперників розділяли шість очок: донеччани займали восьму сходинку, а дніпряни дванадцяту. І якщо підопічні Ігоря Климовського, які програли київському «Динамо» 1:3, залишились на своїй позиції, то команда Ігора Йовічевіча, переконливо здолавши «Інгулець» - 2:0, покинула останнє місце.

Спочатку ця гра повинна була відбутися в п'ятницю, але через погодні умови сторони вирішили зійтися один проти одного трьома днями пізніше, зігравши вже при комфортній температурі повітря.

Старт зустрічі видався досить жвавим і вже на 5-й хвилині Логінов головою ледь не переправив м'яча у ворота, пробивши трохи вище воріт. На 14-й хвилині з кутового, але вже з іншого флангу, Дуглас влучив у штангу, а хвилиною пізніше Довбик потужним ударом струсонув поперечину воріт Чекотуна.

У «Олімпіка» можна відзначити лише дальній удар Тейшейри, який пройшов в декількох метрах від воріт Юрчука.
Після перерви «Дніпро-1» знову прибрав ініціативу до своїх ніг і на 49-й хвилині забив. Подача зі штрафного знайшла голову Дугласа, який переправив сферу далі, і Драме зрізав м'яча в свої ворота - 0:1.

Після пропущеного голу олімпійці відсунули гру від своєї штрафної. Знову з середньої дистанції пробивав Тейшейра, з розвороту намагався забити Каргбо, але Юрчук в обох випадках був на місці. За гостей непоганим пострілом відзначився Когут. Півзахисник ледь не закрутив м'яча у дальню «дев'ятку».

Ну а крапку в матчі своїм коронним потужним ударом з правої поставив Булеца - 0:2.

Успіх у Києві дозволив дніпрянам набрати 14 очок і переміститися з дванадцятої на десяту позицію. «Олімпік» залишився восьмим.

Українська Прем'єр-ліга. 15-й тур.

«Олімпік» - «Дніпро-1» - 0:2

Драме, 50 (авт.), Булеца, 88

Політило, 45+1, Зотько, 65, Пасіч, 86, Беніто, 90+2 - Ігнатенко, 45+2

«Олімпік»: Чекотун - Зотько, Снурніцин, Драме, Пасіч - Тейшейра (Беніто, 60), Політило, Бабенко, Хамелюк (Завійський, 60), Альваренга (Таллес, 81) - Каргбо-молодший.

«Дніпро-1»: Юрчук - Дубінчак, Логінов, Дуглас, Тейлор - Чуже (Цуріков, 76), Піхальонок (Ді Франко, 76), Ігнатенко, Назаренко (Булеца, 69) - Когут - Довбик (Хобленко, 89).

Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків).

Стадіон: «Динамо» ім. В. Лобановського (Київ).

Удари (у площину): 6 (4) - 12 (2)
Кутові: 3 - 9
Оффсайди: 2 - 2.

ОЛІМПІК-ДНІПРО-1.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 3°C

Максим Щербаков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 22:26 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу 6-го туру АПЛ

Коментарі