Десна – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Вболівальників повернули – стадіон відібрали

Майбутній тур стане для українського футболу особливим, адже згідно з інформацією Прем'єр-ліги, уболівальникам нарешті дозволять відвідувати стадіони. Правда, не більше ніж з 50-процентним заповненням трибун, але з огляду на середню відвідуваність арен - особливих проблем тут не буде.

Ось тільки на «Десну» така приємна новина практично не пошириться. Суворі холоди, що огорнули Україну, змусили перенести матч з Чернігова, де відсутній підігрів поля, до столиці. Так що, формально виїзна гра «Динамо» стане для киян фактично домашньою. Для колективу Мірчі Луческу ситуація, що склалася - шикарна підмога, адже далі у «Динамо» складний виїзд до Бельгії, і непогано б поберегти фізичні кондиції виконавців.

Без свого капітана вирушать до столиці сіверяни: Владислав Огіря, так само як і Юхим Конопля, дискваліфікований. Не допоможе в неділю і новачок команди Богдан Білошевський - права на футболіста належать «Динамо», а за умовами оренди проти свого клубу грати він не має права. До речі, після зустрічі з «Зорею» Олександр Рябоконь роздав дебютанту чимало компліментів: «Білошевський залишає дуже приємні враження. Він себе порівнює з Бускетсом. Ось мені він нагадує Віктора Колотова - легендарного футболіста, капітана київського «Динамо». Такий же довгоногий, самовідданий, відкритий гравець і у відборі, і в атаці».

Рульовий самих же киян після втраченої перемоги в Лізі Європи, навпаки, вибухнув критикою. Найбільше запитань у Мірчі Луческу було до воротаря, і частина з них навіть стала публічною завдяки прямій трансляції матчу з «Брюгге». Важко сперечатися: не кращим чином в епізоді з пропущеним голом зіграв Георгій Бущан, але й Артем Бесєдін міг тримати суперника щільніше. Тренерському штабу доведеться ретельно відпрацювати стандартні положення, адже допускати такі осічки - особливо прикро.

Крім новин про втрати, є відомості і про поповнення «Десни». Повернувся до клубу Євген Чепурненко, який в першій частині сезону виграв гонку бомбардирів Другої ліги в складі команди «Діназ». За орендною угодою тепер буде грати в Чернігові вихованець «Динамо» Артем Сухоцький, права на якого належать чеському «Словану».

Зустріч першого кола, що проходила на «Олімпійському» (0:0), стала першою в історії, в якій «Динамо» не забило в ворота «Десни». А до цього кияни поступилися в Чернігові (2:3), так що за останньою статистикою суперник у «біло-синіх» - з так званих незручних.

Орієнтовні склади:

«Десна»: Паст, Мостовий, Тамм, Гітченко, Імереков, Картушов, Тотовицький, Калитвинцев, Гуцуляк, Безбородько, .

«Динамо»: Нещерет, Караваєв, Миколенко, Попов, Кендзьора, Сидорчук, Шапаренко, Де Пена, Циганков, Буяльський, Бесєдін.

  • 4.52
  • 3.9
  • 1.73
Зробити ставку
  • 5.30
  • 3.95
  • 1.64
Зробити ставку
  • 4.60
  • 3.90
  • 1.72
Зробити ставку

21 лютого, неділя

«Десна» - «Динамо»
Київ. Стадіон «Динамо» імені В.Лобановського. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ДЕСНА - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua - 1:1
Артем Циганенко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі