Олімпік – Дніпро-1. Прогноз на матч Артема Федецького

Екс-футболіст збірної України зробив прогноз на матч 15-го туру Прем'єр-ліги

Екс-футболіст збірної України Артем Федецький зробив прогноз на матч 15-го туру Прем'єр-ліги України «Олімпік» - «Дніпро-1».

«Дійсно, донецьку команду залишив лідер та найкращий бомбардир Захеді Шахаб, який перейшов у «Зорю». Але, тим не менш, у «Олімпіка» відбулося також і добре підсилення в особі Яя Туре, який став тренером в донецькій команді. Івуарієць своїм досвідом та кар'єрою показав на що він здатен. Тепер він у ролі асистента розпочинає свою тренерську діяльність. І цікаво буде спостерігати за «Олімпіком» з Туре. Яя пограв у таких командах, як «Манчестер Сіті» та «Барселона», а тому в команді якісь нововведення будуть. Думаю, будуть до матчів якісь особливі тактичні заготовки від тренерського штабу «Олімпіка».

Буду вболівати за «Олімпік», скажу так. Чому, всі і так знають. Так, «Дніпро-1» намагається підсилюватися і вони здобули перемогу над «Інгульцем» (2:0). Але мені після того, як я грав за «Дніпро», команда «Дніпро-1» не імпонує. Але це особисто моя думка. Я поважаю гравців та тренерський штаб команди, але просто після того, що сталося з тим «Дніпром» до «Дніпра-1» у мене не лежить душа. Але просто назва «Дніпро-1» дійсно ріже вухо. Я ставлю в цій дуелі на перемогу «Олімпіка», - сказав Федецький.

Матч «Олімпік» - «Дніпро-1» відбудеться 22 лютого. Початок зустрічі - о 19:00.



Артем Федецький - колишній футболіст збірної України. Фіналіст Ліги Європи 2014/15 у складі «Дніпра», володар Кубка УЄФА 2008/09 у складі «Шахтаря». Чотириразовий призер чемпіонатів України.

Артем Федецький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 14:58 9

Команда Любеновича в другій частині сезону УПЛ постає з попелу

Коментарі