Такого хаосу ще не було. Яким чином гол Циганкова не виявився найкращим?

Олександр Денисов висловився про церемонію «Футбольні зірки України 2020»

Футбольний журналіст Олександр Денисов висловився про підсумки церемонії «Футбольні зірки України 2020»:

«Про церемонію тільки ледачий у мене не запитав. Церемонія викликала великий скандал, в який включився навіть Ігор Суркіс. Президент «Динамо» виступив в інтерв'ю з подивом: яким чином Луїш Каштру не опинився серед номінантів? Добравшись до півфіналу ЛЄ, вигравши чемпіонат, дві перемоги над «Реалом» та нічиї з «Інтером».

Президент «Динамо», в тому числі посилався на те, що яким чином гол Циганкова не виявився найкращим. Це очевидна історія, коли ніхто не очікував після ковіда, що Україна обіграє Іспанію. Але Циганков програв.

У зв'язку з цим «Шахтар» висловився на захист свого тренера, але навіть президент «Динамо» висловився на захист наставника «Шахтаря». Безпрецедентний випадок.

Ступінь обурення цієї нелогічністю, так чи інакше, задавалася питанням: наскільки професійно організатори церемонії проводили опитування? У розмові один із членів журі зазначив, що такого хаосу не було в попередні роки. Якщо раніше об'їжджали всіх голосуючих, пояснювалося, які критерії були задіяні у відборі номінантів, то зараз все було зроблено тяп-ляп.

Якщо УАФ впевнена в тому, що вона провела якісне анкетування, то в кінці кінців через непрофесіоналізм скинула всю провину на голосуючих. Ви ж розумієте, що з таким підходом будь-який тренер нашої Прем'єр-ліги міг отримати більше балів, а інші менше.

Ми маємо справу з певним нехлюйством. Організатори нарікають на те, що у них є всі протоколи. Сьогодні п'ятниця, а ніяких протоколів ніхто в очі не бачив».

Микола Степанюк Джерело: Денисов Time
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 15:11 0

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі