Бджоли не бувають проти меду. УЄФА знаходиться в Швейцарії, сильна коаліція

Олександр Денисов розповів про те, як УАФ оскаржує техпоразку в суді

Футбольний журналіст Олександр Денисов розповів про те, як Українська асоціація футболу оскаржує в Спортивному арбітражному суді технічну поразку в матчі Ліги націй від Швейцарії:

«Все зводиться до ситуації, як це було в листопаді, щоб не допустити, щоб система програла. З боку України були сім чоловік - Павелко, Шевченко, юристи. Від УЄФА були два юристи, з боку Швейцарії - взагалі один представник. Вони відчувають себе спокійно в цій компанії і не бояться за результат.

Я не маю права розповідати про те, що було всередині. Я вкрай акуратний, щоб у УАФ і збірної не було наслідків. УЄФА знаходиться в Швейцарії, а це як мед і бджоли. А бджоли не бувають проти меду, коаліція дуже сильна.

Павелко, по суті член виконкому УЄФА, йде по суті проти УЄФА. Чи шкодить йому це? Безумовно, так. Не вступати йому в конфлікт? Він би вже сьогодні не був президентом УАФ. Для нього це конфлікт інтересів, але він має намір битися до кінця. Але УЄФА буде стояти до кінця, щоб перемогти Україну.

До того ж, Чеферін - явно не той президент УЄФА, який готовий судитися з одним із членів організації. Після прийняття рішення він кілька разів уточнював у підлеглих, чи все дотримано і чи немає можливості провести матч. Підлеглі чітко його переконували, що це безумовна технічна поразка збірної України. Зараз ці чиновники будуть намагатися захистити своє рішення перед босом».

Микола Степанюк Джерело: Денисов Time
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 5

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі