Наомі ОСАКА: «Люди не пам'ятають тих, хто програв у фіналі»

Японська тенісистка - про перемогу в півфіналі Australian Open

Третя ракетка світу Наомі Осака прокоментувала перемогу над Сереною Вільямс і вихід до фіналу Відкритого чемпіонату Австралії.

«Я вважаю, що люди не пам'ятають тих, хто програв у фіналі. Ти можеш битися за титул, але на трофеї вигравійоване ім'я переможця.

Був момент, коли я сьогодні віддала подачу, і я підійшла до лінії, щоб виграти її подачу. У мене в голові були думки про те, що вона найкраще подає, я, ймовірно, не зможу зробити брейк. Але маємо те, що маємо.

Потім я вирішила стерти ці думки і просто сказати собі, що мені все одно, тому що я можу грати тільки одне очко кожного разу, і я буду щосили намагатися зіграти кожне очко так добре, як тільки можу.

Я відчувала, що почала здійснювати занадто багато невимушених помилок, тому що турбувалася про те, що вона зробить, якщо я м'яко вдарю по м'ячу. Думаю, коли було 2:0, я просто говорила собі контролювати те, що я можу контролювати. Намагатися розібратися з собою, замість того, щоб думати про те, що вона буде робити або щось таке», - сказала японка.

Для Осаки це буде четвертий фінал турнірів Великого Шолома, раніше вона виграла всі три матчі за титул.

Володимир Клепач Джерело: WTA
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 00:50 0

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі